Pár napja megvettem a Trendvadászt a Roulette Mania csapatától. Sokat még nem volt időm játszani vele, de eddig tetszik. A magyar fejlesztésű program egy olyan rendszer, melybe több stratégia illeszthető be modulonként. Egyenlőre egy alap ingyenes modul és az úgynevezett Utcabál nevű modul szerezhető be hozzá. Én kapva kaptam azon az alkalmon, hogy akciós áron lehetett megvenni 20$-ért. Most jön a teszt időszak, melyben eddig nyerésre áll.

Egyébként a remék honlapján sok videó található, amin megtekinthatő, hogyan is működik. Ami jó hír, hogy nem kell ezerféle beállítással bajlódni, mint például a Roulette Bot Pro esetén, ami sok felhasználónak gondot okozott. Főleg azoknak, akik esetleg most ismerkednek a rulettal.

A Trendvadász egyszerűen ehasználható. Egész egyszerűen rá kell kattintani a kipörgetett számokra és a program megmutatja mire, mennyit kell tenni. Szóval semmi ördöngősség.

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr623345017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REPARATUR 2011.11.03. 19:49:31

részleteket szeretnénk. 2 napja olvasgatom a honlapjukat. Monti is írhatna valami részletesebbet magáról az utcabálról, meg esetleg bankrollról managementről.

montanosz · http://rulettmania.hu 2011.11.05. 15:35:32

@REPARATUR:

A fórumon folyamatosan tesszük fel az információt, blogokat hozunk létre az adott programhoz/stratégiához.
Van hírlevél feliratkozási lehetőség.

Én is szinte napi szinten rakom fel a játékomból készült nyertes szituációkról készült képeket illetve a bankroll emelkedést bizonyító transfer adatokat.
süti beállítások módosítása